Nytt datum klart och flera biljetter ute för konferensen ”Rätten till medicinfri vård vid psykisk hälsa”

2020-03-22

Efter ett intensivt arbete under de senaste dagarna har vi nu ett nytt datum för konferensen ”Rätten till medicinfri vård vid psykisk ohälsa”. Nya datumet är lördagen den 7 november 2020.

Flera biljetter ute

Till vår stora glädje kan vi även konstatera att vi i samband med flytten av konferensen fått tillgång till en större lokal, vilket möjliggör släpp av ytterligare biljetter till den tidigare slutsålda konferensen. Tillhör du de som inte fick någon biljett tidigare, eller om du önskar boka ytterligare biljetter, kan du boka biljetter HÄR. Antalet platser på konferensen är fortsatt begränsat, först till kvarn gäller. Anmälan är bindande men plats kan överlåtas till annan deltagare.

Väl mött i Stockholm i höst!

 

2 svar på ”Nytt datum klart och flera biljetter ute för konferensen ”Rätten till medicinfri vård vid psykisk hälsa”

 1. Elin Galvan Svara

  Hej!

  Jag undrar om ni har något av detta i skåne?

  Vänlig Hälsning
  Elin

  • Lasse Mattila InläggsförfattareSvara

   Hej Elin! Tack för ditt meddelande! När det gäller konferenser så kommer vårt nästa arrangemang att äga rum i Stockholm (7/11). Vi kan absolut tänka oss genomföra arrangemang även i andra delar av landet. Vi har dock för närvarande inga ytterligare större arrangemang planerade för året (konferensen den 7/11 är också flyttad från den 28/3 pga situationen kring coronavirus). Vill du veta mer om våra övriga aktiviteter så är du alltid välkommen att höra av dig. Du når oss via kontaktformuläret här på hemsidan och mig via lasse@lassemattila.com. Allt gott! Lasse Mattila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.