Kostnadsfri förhandsvisning av dokumentären ”Medicating Normal”

2020-09-14

Nu har du möjlighet att ta del av en kostnadsfri förhandsvisning av dokumentären ”Medicating normal”. Genom att kombinera biografi med undersökande journalistik undersöker dokumentären kunskapssynen och praktiken inom dagens psykiatri och tar bl.a. upp den aktuella överdiagnostiseringen, övermedicineringen och polyfarmacin (förskrivning av flera psykofarmaka samtidigt).

Tid: Torsdagen den 15 oktober kl. 18.45 svensk tid (5.45 PM i London).

Du finner mer information om dokumentären på svenska här och på engelska på filmens egen hemsida här.

Vill du anmäla dig för förhandsvisningen, eller få mer information om innehållet, programmet och övrigt material, kan du göra detta  här.

Värd för visningen är University of Roehampton i samarbete med Council for Evidence-based Psychiatry (CEP-UK), British Association for Counselling & Psychotherapy (BACP) och UK Council for Psychotherapy (UKCP).

Vid frågor, kontakta Rosemary Rizq på University of Roehampton: rosierizq@gmail.com.

Inbjudan får delas fritt.

Lasse Mattila

4 svar på ”Kostnadsfri förhandsvisning av dokumentären ”Medicating Normal”

 1. Bianca larsson Svara

  Vill vväldigt gärna se den och osäker på om jag fyllt i rätt. 😊 Har mycket stor personlig erfarenhet i området.

  • Lasse Mattila InläggsförfattareSvara

   Hej Bianca! Vad roligt att du vill se filmen. Du ska få ett automatiskt bekräftelsemail på din anmälan. Har du inte fått det så kolla gärna i skräppostmappen också. Hittar diu inget där så föreslår jag att du provar igen alt. skickar frågan till arrangören (mailet står i inlägget ovan). =) Allt gott!

 2. staffan utas Svara

  Hej. är intresserad. Undrar ändå om jag redan kan ha sett den. Den påminner mig om en större film där intervjuer gjordes ute vid gatan dår man möttes i två generationer som t.ex far och dotter. Det kommenterades ochså av ’experter’. Om du vet att den inte visats förut så vill jag se den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.